Felvidéki borhíradó

Alsó Garammenti Borvidék

hétfő, 17 jún. 2019
Joomla Templates and Joomla Extensions by joomla2you.Com
Nyomtatás

2017. augusztus 4-5.

A Garammenti Nyitott Pincék nem faházas-sátortáboros fesztivál, hanem közvetlenül az évszázados garamkövesdi pincékben és a pincesorokon felállított színpadokon zajlik. A nyári hőségben a vendégek behúzódhatnak a hűs présházakba, ahol nagyszerű garammenti borokat kóstolhatnak a helyi borosgazdák társaságában. Várjuk szeretettel!

 

A fesztivál állandóan frissülő hivatalos oldala itt érhető el.

 

Néhány fontos tudnivaló:

A rendezvény 2017. augusztus 4-5-én (péntek-szombat) 17.00 ill. 13.00 órakor kezdődik, pénteken éjfélig, szombaton pedig 02.00-ig tart. A pincékben ezután még lehet folytatni a borozást, ha a vendégek és a gazda is bírja...

Helyszín: a garamkövesdi pincefalu pincéi (a főúttól Helemba felé, a templom után, a Kultúrháznál fel a dombon)

Garammenti Nyitott Pincék borászai Garamkövesdről és a környékbeli falvakból érkeznek.

Gasztronómia:
- Kemencés lepény
- Tárcsás pecsenyék és sült kolbász
- Fánk és limonádé a gyerekeknek (és sofőröknek...)
 

zenei programok két színpadon zajlanak. Részletes program.

A belépőjegy mindkét napra érvényes, ára 9 euro. Kóstolópoharat, 10 db kóstolójegyet, pincetérképet és pohártartó szütyőt tartalmaz. A borokat kizárólag a fesztivál hivatalos kóstolópoharába töltik a borászok. A borok kóstolójegyekért kaphatók, melyek a kijelölt információs pultoknál vásárolhatók, 20 eurocent/db áron. A borok minőségétől függően egy kóstoló ára több kóstolójegy is lehet.

Megközelíthetőség: buszmenetrend, taxi

 
Főtámogatóink:tamogatok
Convertis s.r.o.
Dufrex s.r.o.
 
További támogatóink ABC sorrendben:
Burda Papier s.r.o.
Csutora Nándor
Környi Csaba
Garamkövesd Község
Quick Taxi
Saláta Kornél
 
Garammenti Bordalverseny főtámogatója a Bethlen Gábor Alap
 

 

Nyomtatás

Közeleg a hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő Garammenti Nyitott Pincék fesztivál. A rendezvény augusztus 5-6 (pé-szo) lesz Garamkövesden. Mindenkit szeretettel várunk! A részletes program megtalálható: itt

 

Nyomtatás

Közeleg a hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő Garammenti Nyitott Pincék fesztivál. A rendezvény augusztus 7-8 (pé-szo) lesz Garamkövesden, finom borokkal és neves előadóművészekkel (Balázs Fecó, Varjos zenekar és mások). Újdonságként bordalversenyt rendezünk, amibe a kedves vendégek is bátran nevezhetnek. Mindenkit szeretettel várunk!

 

 

 

Fontos kiegészítés:a pénteki napon nem kell belépőt váltani! 21.00-tól a kisszínpadon fellép a Varjos Zenekar, szombaton pedig a bordalverseny után is lesz élő zene.

További információk a fesztiválról a következő weboldalon érhetők el: granfest.sk